150829 Jubileumskalaset BIF och HGIF 90 år


”Den 29/8 2015 hölls ”Jubileumskalaset” – Bovallstrands IF och Hunnebostrands GoIF firade 90 år på Stensnäsvallen i Bovallstrand. Det blev en härlig solig eftermiddag och kväll i lokalfotbollens tecken.
Barn och föräldrar möttes i först en gemensam ungdomsmatch. Därefter blev det jubileumsmatch som var ett klassiskt derby mellan BIF och HGIF. Bovall vann med 7-1. Sedan blev det fest. Daniel Larsson och Sten-
Erik Malm berättade om vad som skett inom fotbollen sedan 1925. Det delades ut diplom och olika utmärkelser. Maria Niklasson från Bohusläns Fotbollförbund och Mikael Sternemar från Sotenäs kommun deltog också och gratulerade.

www.svenskalag.se/bovall-hunnebo”

From 150829 Jubileumskalaset BIF och HGIF 90 år, posted by Marcus Hunnebo Strand Bertilsson on 9/04/2015 (46 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2