170301 Ny butikschef på Coop Konsum Hunnebostrand

hbd170302_21_1000x1000_simon_johansson1 mars 2017 tillträdde Coop Konsum Hunnebostrands nya butikschef Simon Johansson. Jonatan Harryson som under 17 år varit butikschef för Coop Konsum Hunnebostrand bor kvar i Hunnebostrand men är sedan 1 februari 2017 butikschef för Coop Konsum Kungshamn och Malmön. Jonatan önskar Simon lycka till.
Simon är 21 år ung och bördig från Trollhättan, innan han tog över som butikschef i Hunnebostrand var han butikschef för Coop Konsum Grebbestad.
Simon har flyttat till Hunnebostrand och hans målsättning är att butiken i Hunnebostrand ska fortsätta att utvecklas i såväl försäljning som trivsel. Han vill erbjuda kunderna en välfylld och välfrontad butik sju dagar i veckan – året runt. Utöver att vara butikschef arbetar Simon med dricka och chips.
Välkommen till Hunnebostrand Simon, och lycka till!