180513 Trevlig Kristi himmelfärdshelg i Hummerbostrand


”Beskrivning:Sotenäs trä hade familjedag och bjöd på hamburgare. Sotenäs fältrittklubb arrangerade ponnyridning. Per-Olof Samuelsson från Havsmiljösatsning Sotenäs berättade om spökfiske och hummeryngelutsättning på Havskräftans dag i Fjällbacka. Himla-projektet har dekorerat gångtunneln vid skolan. Safar visade metallkonst på KKV i Gerlesborg. Hussas bilvård i Uleberg hade många bilar att tvätta. På Udden sätts ny konst upp. På Ramsvik njöt besökarna i solen och spelade Beachvolleyboll. Snorkelleden är öppen på Smögen dyk, och träning för Smögen swimrun 28 juni samt Strand till Strand 13 juli pågår för fullt. SFSS arrangerar rankingsegling med 40 deltagande båtar.”

From Trevlig Kristi himmelfärdshelg i Hummerbostrand. Posted by Marcus Bertilsson on 5/13/2018 (16 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2