150503 Rankingsegling i Hunnebostrand


”30 april – 3 maj 2015 arrangerade Sotefjordens Segelsällskap tränings- och tävlingssegling för klassen 2.4mR på Ramsviksfjorden och Flaket vid Klätten utanför Hunnebostrand. Flera världsmästare deltog, bl.a. åttafaldige världsmästaren Stellan Berlin. Arrangemanget hölls i ett strålande vackert vårväder, vindarna var stundvis svaga men humöret ändå på topp. De 35 deltagarna från Sverige, Norge och Finland var mycket nöjda med Sotefjordens Segelsällskaps insatser samt med servicen och miljön i Hunnebostrand som flera av dem besökte för första gången. Christian Samuelsson på Automarin lyfte skickligt och smidigt alla båtar i- och ur havet. Conny Stensson förättade prisutdelningen.
Mer info och resultat hittar du på www.sfss.se”

From 150503 Rankingsegling i Hunnebostrand, posted by Hunnebo Strand on 5/04/2015 (52 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2