180401 Trivsam påsk i Hummerbostrand


”Det blev en trivsam påskhelg i Hummerbostrand med påskfirande, påskfyrar, trevliga möten och goda skaldjur. Rikard Lantz på Göstas fisk bjöd på härliga grillade havskräftor och ostron. Mikael Sternemar serverade sin erkänt goda fisksoppa och Smögens godaste räkmacka till flanörerna på Smögenbryggan. Det byggdes flitigt på påskefyrarna i Sotenäs. Smögens fyr brändes ner natten till påskafton men återuppbyggdes på påskafton och blev en riksnyhet. Blomstra design pop-up store hade öppet på Strandgatan. Och Minnas Loppis och Minicafé hade öppet på Torggatan mittemot Skohörnan. På Kanten myste besökarna i vårsolen. På påskdagen berättade Per-Olof Samuelsson om hummerrev, spökfiske och hummeryngelutsättning på Smögen dyk. På påskdagen arrangerade Sotefjordens Segelsällskap också det traditionsenliga Påskdagsracet.”

From 180401 Trivsam påsk i Hummerbostrand. Posted by Marcus Bertilsson on 4/02/2018 (30 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2